2023/24: Logistika prihodnosti in vizualne komunikacije

Na informativnih dnevih vam bomo poleg dosedanjih sedmih programov prvič s ponosom celovito predstavili tudi dva nova študijska programa.

Javnoveljavni in mednarodno primerljivi študij logističnega inženirstva vas v dveh letih opremi za odgovorno in trajnostno upravljanje oskrbovalnih verig na mednarodni, nacionalni ali lokalni ravni. Vaše znanje vključuje ekonomiko, skladiščno tehniko, prevozna sredstva in izvedbo transportov, digitalizacijo in še marsikatero področje globalno perspektivnih logističnih izzivov.

S študijem snovanje vizualnih komunikacij in trženja dobite znanje in prakso za pospeševanje prodaje, opremljanje prodajnih prostorov, dekoracije v interierju in eksterierju in številna druga področja za uspešni komercialni nastop podjetij, znamk in izdelkov na trgu.

Postanite inženir/inženirka logistike.

Odločite se za snovanje vizualnih komunikacij in trženja.

Več o vseh naših programih izveste na informativnem dnevu
PRIJAVITE SE NA INFO DAN

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

Če želite več informacij takoj, pridite na pogovor v času po vaši izbiri. 

Referat Višje strokovne šole Abitura, Lava 7, Celje
Vrata imamo odprta od ponedeljka do četrtka od 9.00 -12.30 in od 14.00-17.00, ob petkih do 16.00.
T: 03/ 428 55 32, 041/ 620 750
E: referat-vis@abitura.si

© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki