Inteligentna čustva – izkustveno

Neusahljivi vir energije in moči

Čustva so energija, ki je v vsakem izmed nas. Na razpolago nam je, da nas motivira, usmerja in ustvarja. Ni pa vedno tako. Zaradi čustev se lahko v življenju pogosto znajdemo tudi v hudih stiskah; tiščimo v sebi, izbruhnemo ob nepravih trenutkih, preplavljajo nas strahovi, zgodi se nam, da ne vemo več, kako prav odreagirati tudi v odnosih z drugimi. Na delavnici bomo spoznali:

Kako biti gospodar svojih čustev?
Kako obvladati svoj strah, jezo, krivdo …?
Kako odreagirati “čustveno inteligentno” v odnosih z drugimi?
Kako uspešno voditi sebe in kako voditi druge?

Udeležite se delavnice in se naučiti, kako prijeti življenje v svoje roke in narediti, da vi vodite in usmerjate svoja čustva in ne dovolite, da čustva usmerjajo vas.

Spoznali boste kako pretvoriti svojo “gratis” notranjo energijo v več idej in več uspeha.

Predavateljica – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc.SP-Spela-Tusek-Majhenic

Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!
© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki