Novice in dogodki

Opravljanje študentske prakse v podjetju HRC

Podjetje HRC informacijski inženiring d.o.o. iz Žalca, ponuja prakso študentom Informatike. 

Pošlji PRIJAVO

hrc_informacijski_inzeniring_logo

 

 

 

 

 

 

 

O podjetju:

Podjetje Hrc deluje na področju informacijske tehnologije in sodi med največje ponudnike programske opreme za banke in hranilnice v Sloveniji in na Hrvaškem. Vse njihove rešitve temeljijo na lastnem osrednjem bančnem sistemu Hibis.

Pridružite se njihovi ekipi, ki vsakodnevno ustvarja nove rešitve na področju bančništva. V podjetju Hrc boste postali del ekipe, ki s svojimi inovativnimi idejami omogoča razvoj novih poslovnih rešitev za vsakodnevno bančno poslovanje slehernega med nami. Spodbujajo vsakega posameznika in s skupnimi močmi zagotavljajo vrhunske storitve. Najbolj so ponosni na sproščeno kulturo, za katero skrbijo preko različnih aktivnosti in pozornosti, ki jo namenjajo naslednjim področjem:

Skrb za zdravje

Zavedamo se, da večino delovnega časa sedimo za računalniki, zato posebno pozornost namenjamo rekreaciji, kot je nogomet, odbojka, tenis, badminton, tek in pohodništvo.

Družabni dogodki

Vsako leto organiziramo jesenski piknik, “sindikalni“ izlet in zabavo ob zaključku leta (ko nam ne zagode korona), radi se družimo tudi na različnih športnih dogodkih in raznih oddelčnih teambuildingih.

Prijetna lokacija in prostori

V naših poslovnih prostorih vas bo vsak dan znova navdihovala zelena soseska, ki obdaja naše sodobno opremljene pisarne, in živahen utrip mesta Žalec (nekaj pisarn “gleda” neposredno na sosedo, Fontano piv).

Izobraževanje in razvoj

Veliko pozornosti namenjamo razvoju in inovativnim rešitvam, zato skrbimo za nenehno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih.

Timski duh in sproščena hierarhija

V podjetju boste hitro spoznali svoje nove sodelavce, saj vas bomo vključili v ustrezne time, kjer si medsebojno pomagamo in skupaj rešujemo poslovne izzive.

Mentorski programi

Mentorski program izvajamo za novince pri pripravniških nalogah, veliko pozornosti pa namenjamo tudi mentorstvu vseh novo zaposlenih.

Skrb za lokalno okolje in družbeno odgovornost

Trajnostno delovanje se izkazuje pri našem vsakdanjem delu, saj skrbimo za racionalno energetsko porabo kot tudi za lokalno okolje.

Skrb za mlade upe

Nudimo možnosti štipendiranja, pripravništva ter opravljanja prakse za dijake in študente. Čeprav v prvi vrsti spodbujamo dokončanje študija kot prvo prioriteto mladih, se je možno dogovoriti tudi za študentsko delo med letom ali med študijskimi počitnicami.

_______________________________________________________________________________________________________

Kot veste, sta dejavnosti hotelirstva in gostinstva v izrednem pomanjkanju kadra.

V Hotelu Mons d.o.o., Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana, Slovenia, bi bili veseli, če bi lahko v prihodnje omogočili študentom izvedbo Praktičnega usposabljanja, pa tudi morebitno počitniško delo in seveda kasneje lahko nudili zaposlitev.

Za več informacij: gospa Tanja Belak, T +386 1 47 02 711, M +386 30 666 715, e-naslov: Tanja.Belak@fourpointsljubljana.com

index_________________________________________________________________________________________________________________________

Podjetje Hermi d.o.o. nudi vsem študentom ekonomije, ne glede na letnik ali stopnjo vpisa, kadrovske štipendije! Svoj pristop k štipendiranju predstavljajo na https://hermi.si/stipendije. Za več informacij se obrnite na go. Anjo Turk:Tel: 03 426 06 60 E-mail: anja.turk@hermi.si

 

Zajeta slika 1______________________________________________________________________________________________________

Podjetje Šumer d. o. o. pokriva vsa področja industrije, in sicer od razvoja, izdelave, trženja in servisiranja izdelkov, ki so namenjeni tako domačemu kot tujemu trgu. Posredno je mogoče najti izdelke podjetja na skoraj vseh tržiščih sveta, saj so izdelki deli končnih proizvodov velikih multinacionalk. Podjetje ima lasten razvoj izdelkov in svojo raziskovalno skupino, ki je registrirana pri ARRS.

 slika1

Preko študentske napotnice zaposlimo več delavcev na naslednjih delovnih mestih:

  • Delavec v proizvodnji (sestava, plastika)  delo je v 1- 2 izmenah, pričetek dela je takoj.
  • Delo v Bistroju (lokal je na mirni lokaciji, gostje so predvsem delavci našega podjejta)
  • Delo v avtopralnici (kombinacija z delom v proizvodnji)

Za dodatna vprašanja so vam dosegljivi na telefonski številki: 070/ 690- 280, ali na mail: jolanda.meh@sumer.si

 

Slika BSHPodjetje BSH Hišni aparati d. o. o. Nazarje išče študenta za pomoč v Kadrovski službi. Študent bi opravljal administrativna dela v kadrovskem oddelku, ki obsegajo: urejanje kadrovske dokumentacije, optimizacija procesov, digitalizacija postopkov in komunikacija z ljudmi. V kolikor se študent izkaže je v prihodnje seveda tudi možnost dolgoročnega sodelovanja.

Oglas si lahko ogledate tudi na portalu eŠtudentski servis preko povezave: https://www.studentski-servis.com/studenti/prosta-dela/?kljb=364157

 

Če se vam zdi, da bi bila priložnost zanimiva za vas, pošljite prijavo na viktorija.perenic@kariera.si ali pokličete na 041 715 761.

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki