Novice in dogodki

Podjetje Šumer d. o. o. pokriva vsa področja industrije, in sicer od razvoja, izdelave, trženja in servisiranja izdelkov, ki so namenjeni tako domačemu kot tujemu trgu. Posredno je mogoče najti izdelke podjetja na skoraj vseh tržiščih sveta, saj so izdelki deli končnih proizvodov velikih multinacionalk. Podjetje ima lasten razvoj izdelkov in svojo raziskovalno skupino, ki je registrirana pri ARRS.

 slika1

Preko študentske napotnice zaposlimo več delavcev na naslednjih delovnih mestih:

  • Delavec v proizvodnji (sestava, plastika)  delo je v 1- 2 izmenah, pričetek dela je takoj.
  • Delo v Bistroju (lokal je na mirni lokaciji, gostje so predvsem delavci našega podjejta)
  • Delo v avtopralnici (kombinacija z delom v proizvodnji)

Za dodatna vprašanja so vam dosegljivi na telefonski številki: 070/ 690- 280, ali na mail: jolanda.meh@sumer.si

 

Slika BSHPodjetje BSH Hišni aparati d. o. o. Nazarje išče študenta za pomoč v Kadrovski službi. Študent bi opravljal administrativna dela v kadrovskem oddelku, ki obsegajo: urejanje kadrovske dokumentacije, optimizacija procesov, digitalizacija postopkov in komunikacija z ljudmi. V kolikor se študent izkaže je v prihodnje seveda tudi možnost dolgoročnega sodelovanja.

Oglas si lahko ogledate tudi na portalu eŠtudentski servis preko povezave: https://www.studentski-servis.com/studenti/prosta-dela/?kljb=364157

Če se vam zdi, da bi bila priložnost zanimiva za vas, pošljite prijavo na viktorija.perenic@kariera.si ali pokličete na 041 715 761.

© 2016 - 2022 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki