Črpanje EU sredstev

Kje najti informacije, kako se lotiti črpanja sredstev, in na kaj je potrebno biti pazljiv?

Veliko je govora o evropskih nepovratnih sredstvih, kljub temu statistika kaže, da Slovenci ne počrpamo dovolj sredstev. Kje poiskati informacije o sredstvih, kateri programi za črpanje EU sredstev obstajajo, kakšne projektne ideje se sofinancirajo, kakšni so postopki …

To so vprašanja, ki si jih postavlja vsak, preden se loti iskanja ustreznih sredstev financiranja.

Na vsa ta vprašanja bomo odgovorili na seminarju »Črpanje EU sredstev« in skupaj poiskali ustrezen program za vaše projekte ideje.

Predavateljica – Sonja Majcen

Sonja Majcen je mednarodna koordinatorica in vodja Informacijske točke evropske unije Europe Direct Savinjska. Je svetovalka in mentorica na področju učinkovitega pridobivanja nepovratnih sredstev EU in projektnega vodenja evropskih projektov. Že 9 let aktivno sodeluje tako pri pripravi kot vodenju evropskih projektov, izkušnje pa aktivno prenaša na udeležence različnih strokovnih usposabljanj in delavnic.

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!
© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki