Informativni dan

Informativni dan

Pridite v dobro družbo ljudi, ki prisegamo na znanje, a nikoli ne pozabimo na to, da se življenje ne začne in konča na šolskih vratih. Raziščite zgodbe študentov tukaj. Vstopite v mrežo podjetnih in uspešnih posameznikov, ki študirajo na Abituri.

Pridružite se nam na informativnem dnevu 22. avgusta ob 16.30.

Informativni dan bo potekal v živo in online

Podrobno vam bomo predstavili vse naše višješolske študijske programe Ekonomist, Poslovni sekretar, Varovanje, Velnes, Informatika, Organizator socialne mrežeGostinstvo in turizem, Logistično inženirstvo in Snovanje vizualnih komunikacij in trženja posebnosti študija na Abituri za izredni študij, pogoje vpisa, možnosti priznavanja že pridobljenega znanja in prakse ter vse, kar boste od nas želeli izvedeti.

Informativni dan je vsekakor priložnost, ki vas bo spodbudila k razmišljanju o možnostih nadaljnjega izobraževanja. Pridite in preverite, ali razumemo vaše želje in potrebe!

Informacije v zvezi s študijem na Abituri dobite tudi vsak dan, lahko:
– pokličite: 03/428 55 32
– pišite na referat-vis@abitura.si
– obiščete na www.abitura.si ali

– se nam pridružite osebno na Abituri, kjer se bomo z veseljem z vami pogovorili.

PRIJAVA ⬇️Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.

Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki