Dajanja povratne informacije

Naučimo se povedati kritiko brez težav za odnos

Včasih se nam primeri, da smo prejeli manj, kot smo pričakovali, pa tega ne upamo iskreno povedati, ker sogovornika ne želimo prizadeti. Kako ločiti ljudi od problemov in povedati, kar nam ni všeč, ne da bi tvegali odnos? To terja posebno previdnost in znanje. Ali torej iščete odgovore na vprašanja:

Kako izreči kritiko?
Kako zagotoviti, da pri tem ne prizadanem sogovornika?
Kako ne tvegati odnosa, pa povedati “cesarju, da je gol”?
Kako naj to napravimo, da ne izpademo nehvaležni ali nespoštljivi?

Če si želite dobiti odgovore na ta in še druga podobna vprašanja, vas vabimo na delavnico, na kateri vam bosta priznana predavatelja razodela skrivnost, kako se poda kritika, in vam bo pri tem sogovornik za iskreno besedo še hvaležen.

Predavatelja: mag. Zoran Hajtnik in Špela Strniša Tušek, Lc. P.s.

Mag. Zoran Hajtnik je odvetnik, partner in direktor odvetniške družbe BVH o. p. d. o. o. v Domžalah. Po diplomi na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je magistriral s področja komunikologije na temo konfliktov in mediacij na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Od leta 2004 je mediator, sprva pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, pozneje tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani. Kot trener sodeluje in vodi številna izobraževanja mediatorjev in je soavtor in sourednik Velikega priročnika o mediaciji. Mag. Hajtnik je občasno gostujoči predavatelj s področja konfliktov in mediacij na različnih fakultetah.

 

 

Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.

8-urni seminar z gradivom in potrdilo o udeležbi na seminarju znaša 230 EUR (DDV je vključen v ceno)

Za prijavo in predplačilo vsaj 10 dni pred izvedbo seminarja vam priznamo:
– 20% popust za pravne osebe in
– 30% popust za fizične osebe.

Študentje Abiture in Fakultete za komercialne in poslovne vede imajo 50% popust.

Po prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate na transakcijski račun št: SI56 0311 8100 1118467 (SKB Banka), najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred izvedbo seminarja.

Zanimam se za seminar


*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki