Konflikt – težava ali priložnost?

Delavnica o življenju s konflikti. Imamo mi konflikt ali ima konflikt nas?

Večina se nas nauči voziti avtomobil, a le redki razumejo, kako deluje. Vsi se vsak dan pogajamo, a le redki razumemo nastanek, dinamiko, upravljanje in razreševanje konfliktov. Se lahko dobro pogajamo, ne da bi razumeli mehanizme, ki konflikte povzročajo in vodijo, ne glede na to, ali gre za konflikte v družini, v šoli, pri delu, s sosedi, v prostem času ali pa smo v notranjem konfliktu sami s seboj.

Kako prepoznati konflikt?
Ali lahko vplivamo na eskalacijo in deeskalacijo konflikta in kako?
Kaj se dogaja z nami v konfliktu – ali so pri tem navzoča čustva in kaj naj z njimi počnemo?

Če vas zanima, kaj se dogaja v nas, ko vstopimo v konflikt, lahko odgovore pridobite na enodnevnem izobraževanju, ki ga vodi priznani predavatelj. Cilj izobraževanja je temeljno razumevanje razlogov za konflikte in dinamike konfliktov, pomena čustev v konfliktu in njihove vloge, kako se primerno odzvati v konfliktni situaciji in kaj naj s konfliktom počnemo, da ne postane neobvladljiv. Poleg povsem praktičnih napotkov je poudarek delavnice na izkušnji in razumevanju konfliktov. Zato je izobraževanje namenjeno predvsem tistim, ki se v konfliktih počutite izrazito izpostavljene in negotove, ter vsem tistim, ki želite dobro razumeti konflikte za potrebe pogajanj ter tistim, ki iščete osebno rast.

Predavatelj: mag. Zoran Hajtnik

Mag. Zoran Hajtnik je odvetnik, partner in direktor odvetniške družbe BVH o. p. d. o. o. v Domžalah. Po diplomi na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je magistriral s področja komunikologije na temo konfliktov in mediacij na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Od leta 2004 je mediator, sprva pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, pozneje tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani. Kot trener sodeluje in vodi številna izobraževanja mediatorjev in je soavtor in sourednik Velikega priročnika o mediaciji. Mag. Hajtnik je občasno gostujoči predavatelj s področja konfliktov in mediacij na različnih fakultetah.

8-urni seminar z gradivom in potrdilo o udeležbi na seminarju znaša 230 EUR (DDV je vključen v ceno)

Za prijavo in predplačilo vsaj 10 dni pred izvedbo seminarja vam priznamo:
– 20% popust za pravne osebe in
– 30% popust za fizične osebe.

Študentje Abiture in Fakultete za komercialne in poslovne vede imajo 50% popust.

Po prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate na transakcijski račun št: SI56 0311 8100 1118467 (SKB Banka), najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred izvedbo seminarja.

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!
© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki