Osnove pogajanj

Kako prepričati sogovornika, da bo sprevidel, da nima prav?

Pogajanje je sestavni del našega življenja. Pogajamo se na vsakem koraku, od jutra do večera. Pogajamo se sami s sabo, pogajamo se v družini, pogajamo se na delovnem mestu, v prostem času in ob drugih priložnostih. Pogajanje je usklajevanje različnih interesov in ker živimo v skupnosti, brez usklajevanja, torej pogajanj, ne gre.

Se pogajamo s srcem ali z glavo?
Ali naj premagamo nasprotno stran ali naj popustimo? Ali obstaja še druga možnost?
Ste iz pogajanj dobili optimalno korist ali bi lahko dobili več?
Vam je pomembno, da ohranite odnos tudi po tem, ko po pogajanjih sklenete dogovor?
Vam je res pomembno, da nasprotna stran uvidi, da vam dela krivico?
Bi poskusili delodajalca prepričati, da zaposli med vsemi kandidati prav vas?

Na ta in številna druga pomembna vprašanja boste dobili odgovore od priznanih predavateljev na enodnevnem izobraževanju. Spoznali boste bistvo dinamike pogajanj, antagonizem med pritiskom in popuščanjem, se preizkusili v praktičnih pogajalskih vajah in spoznali temeljna pravila o pogajanjih, ki so jih oblikovali najboljši pogajalci na svetu. Osvetlili vam bomo povsem drugačen pogled na pogajanja od tradicionalnih konceptov in omogočili, da boste v pogajanjih uživali in osebno rastli.

Na praktičnem primeru boste lahko preizkusili pridobljeno znanje.

Predavatelj bo v svoje predavanje vpletel številne praktične primere iz bogate prakse.

Predavatelj: mag. Zoran Hajtnik

Mag. Zoran Hajtnik je odvetnik, partner in direktor odvetniške družbe BVH o. p. d. o. o. v Domžalah. Po diplomi na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je magistriral s področja komunikologije na temo konfliktov in mediacij na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Od leta 2004 je mediator, sprva pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, pozneje tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani. Kot trener sodeluje in vodi številna izobraževanja mediatorjev in je soavtor in sourednik Velikega priročnika o mediaciji. Mag. Hajtnik je občasno gostujoči predavatelj s področja konfliktov in mediacij na različnih fakultetah.

8-urni seminar z gradivom in potrdilo o udeležbi na seminarju znaša 230 EUR (DDV je vključen v ceno)

Za prijavo in predplačilo vsaj 10 dni pred izvedbo seminarja vam priznamo:
– 20% popust za pravne osebe in
– 30% popust za fizične osebe.

Študentje Abiture in Fakultete za komercialne in poslovne vede imajo 50% popust.

Po prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate na transakcijski račun št: SI56 0311 8100 1118467 (SKB Banka), najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred izvedbo seminarja.

Zanimam se za seminar


*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki