Pogajalske taktike (napredno)

Prepoznajte številne pogajalske taktike in se pogajajte učinkoviteje

Če ste dober pogajalec in imate veliko izkušenj, ste vabljeni na nadaljevalno interaktivno delavnico, na kateri vam bomo sistematično predstavili širok nabor v praksi največkrat zastavljenih pogajalskih taktik.

Ste vedeli, da ima vsaka pogajalska taktika svojo protitaktiko?
Vas določene pogajalske taktike jezijo?
Na kakšen način izbrati najugodnejšo pogajalsko taktiko?
Kdaj je smiselno nasprotno stran zastraševati, kdaj pa izčrpavati?

Na ta in številna druga pomembna vprašanja boste dobili odgovore od priznanega predavatelja na enodnevnem naprednejšem seminarju o pogajanjih. Cilj izobraževanje je prepoznavanje pogajalskih taktik, ozaveščanje taktik, ki jih stranke uporabljajo v pogajanjih, in spoznavanje orodij za nevtralizacijo določenih pogajalskih taktik. S praktičnimi vajami boste pridobljeno znanje lahko tudi praktično preizkusili.

Predavanje je primerno za vse, ki želite osnovno znanje o pogajanjih poglobiti s konkretnimi znanji in praktičnimi napotki.

Predavatelj: mag. Zoran Hajtnik

Mag. Zoran Hajtnik je odvetnik, partner in direktor odvetniške družbe BVH o. p. d. o. o. v Domžalah. Po diplomi na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani je magistriral s področja komunikologije na temo konfliktov in mediacij na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Od leta 2004 je mediator, sprva pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, pozneje tudi pri Višjem sodišču v Ljubljani. Kot trener sodeluje in vodi številna izobraževanja mediatorjev in je soavtor in sourednik Velikega priročnika o mediaciji. Mag. Hajtnik je občasno gostujoči predavatelj s področja konfliktov in mediacij na različnih fakultetah.

Zanimam se za seminar


*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki