Umetnost vodenja

Prebujanje življenja v ljudeh

Posel so ljudje. Zadovoljni zaposleni prinesejo zadovoljne stranke. Tega se zaveda vse več podjetnikov, menedžerjev in kadrovskih delavcev. Vendar pa delo z ljudmi zahteva od vodje določene veščine. Vsak delovni tim in vsaka skupina je kot živo bitje. Ima svoj karakter, razvojne faze in potrebe. Vsak delovni tim je tudi skupina posameznikov, ki so med seboj zelo različni. En način komuniciranja ne prinese vedno enakega uspeha.

Kako motivirati zaposlene?
Kako povečati ustvarjalnost in učinkovitost tima?
Kako uspešno sodelovati z zahtevnimi sodelavci?

Dober vodja pozna svojo skupino, jo sprejema, z njo sodeluje in jo usmerja.

Pridite in se naučite, kako iz skupine ljudi narediti zadovoljen, ustvarjalen in uspešen delovni tim.

Predavateljica – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc.

Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.

8-urni seminar z gradivom in potrdilo o udeležbi na seminarju znaša 230 EUR (DDV je vključen v ceno)

Za prijavo in predplačilo vsaj 10 dni pred izvedbo seminarja vam priznamo:
– 20% popust za pravne osebe in
– 30% popust za fizične osebe.

Študentje Abiture in Fakultete za komercialne in poslovne vede imajo 50% popust.

Po prijavi vam bomo izstavili predračun, ki ga poravnate na transakcijski račun št: SI56 0311 8100 1118467 (SKB Banka), najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice.

Zadnji rok za odjavo udeležbe je 3 dni pred izvedbo seminarja.

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!
© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki