Vabljeno predavanje: Učinkovita zaščita finančnih institucij: Ključni vidiki korporativne varnosti

Vabljeno predavanje: Učinkovita zaščita finančnih institucij: Ključni vidiki korporativne varnosti

Vabimo vas, da se udeležite predavanja na temo Interni in pogodbeni vidiki korporativne varnosti v institucijah/organizacijah, ki ga bo izvedel gospod Andrej Kovačič, direktor IVK Inštituta za varnostno kulturo.

Predavanje bo 28. 5. 2024 ob 16.30 v Celju.

O PREDAVATELJU:

Andrej Kovačič je diplomiral na Fakulteti za varnostne vede ter ima 28 let delovnih izkušenj na področju korporativne varnosti in zasebnega varovanja, od tega 16 let na vodstvenih delovnih mestih. Njegovo bogato strokovno znanje obsega celovito področje korporativne varnosti, in sicer področja fizičnega varovanja, tehničnega varovanja, mehanske zaščite, varstva in zdravja pri delu, požarne varnosti, kontrole pristopa, sevalne dejavnosti, varnostne kulture, civilne obrambe ter tajnih podatkov.

Na predavanjih bo gospod Kovačič osvetlil ključne in celovite vidike korporativne varnosti, pri čemer bo izpostavil najnovejše trende, strategije in prakse, ki so ključnega pomena za učinkovito zaščito državnih institucij in gospodarskih družb ter organizacij pred različnimi varnostnimi grožnjami.

Obvezna je predhodna prijava na povezavi Prijava

Veselimo se vaše udeležbe!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki