Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil

Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil

V torek, 17. 4. 2018, bo v učilnici I/1 – CE potekal seminar Informacijsko opismenjevanje: iskanje po bazah polnih besedil. Vsebine so koristne za vse, ki želijo skozi praktične primere spoznati iskalne strategije ter napotke za lažje in hitrejše iskanje po bazah in knjižničnem katalogu. Traja 4 šolske ure (16.30–19.45).

Zaradi narave dela zbiramo predhodne prijave na seminar do petka, 13. 4. 2018 do 16.30 oz. do zapolnitve vseh razpoložljivih mest na e-naslovu knjiznica@fkpv.si oz. preko spodnjega obrazca (izberite ustrezen seminar). Seminar se bo izvedel, če bo prijavljenih zadostno število kandidatov, o realizaciji izvedbe pa bodo prijavljeni kandidati obveščeni po preteku prijavnega roka na e-naslov, s katerega bodo poslali prijavo na seminar. S prijavo na seminar se kandidat zaveže, da se bo seminarja zares udeležil. Če seminarja kljub prijavi ne obišče, izgubi pravico za opravljanje seminarja v tekočem študijskem letu. Kolikokrat se bo seminar v študijskem letu 2017/2018 izvedel, je odvisno od interesa kandidatov. Če interesa ne bo, se seminar ne bo izvajal.

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!
© 2016 - 2018 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki