Prijavni roki in informativna prijava

Prve prijave se oddajo preko elektronskega obrazca na spletni strani Višješolske prijavne službe.

Izpolnjen obrazec, natisnite in ga s priporočeno pošto pošljite na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje; oziroma skeniranega pošljete na e-naslov: prijava.vps@sc-celje.si . Oddati smete samo eno prijavo.

Druge prijave se oddajo preko elektronskega obrazca na spletni strani Višješolske prijavne službe.

Izpolnjen obrazec, natisnite in ga s priporočeno pošto pošljite na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje; oziroma skeniranega pošljete na e-naslov: prijava.vps@sc-celje.si. Oddati smete samo eno prijavo.

V kolikor želite, lahko elektronsko prijavnico izpolnite z našo pomočjo tudi na sedežu šole Lava 7, Celje, vsak delovnik med 9. in 13. uro ter 14. in 16. uro. Prijavnico vam bomo natisnili in poslali na vpisno službo.
Za več informacij in pomoč pri prijavi nas pokličite na 03 428 55 32.
Natančna navodila za prijavo si lahko ogledate v priloženi datoteki Kako se prijavim v Višjo strokovno šolo (KAKO SE PRIJAVIM V VSS.pdf).

TT

Izpolnite PRIJAVNICO za vpis. Na podlagi prejete prijave vas bomo povabili na vpis v tretjem prijavnem roku.

INFORMATIVNA PRIJAVA
*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki