Vabljeno predavanje: Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics) – Miha Jamšek

Vabljeno predavanje: Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics) – Miha Jamšek

Vabimo vas na vabljeno predavanje z naslovom – Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics), ki ga bo izvedel Miha Jamšek iz Goclick-a.

Predavanje bo na Abituri v Celju v četrtek, 11. januarja 2018, ob 16.30 v predavalnici I/C.

Vabljeno predavanje: Pregled spletnih trendov in osnovnih oglaševalskih orodij (Google Adwords in Google Analytics) – Miha Jamšek | Abitura Če ste lastnik spletne strani ali se ukvarjate s spletnim marketingom, smo za vas pripravili odlično predavanja, kjer boste spoznali ali nadgradili svoj digitalni nastop. Če želite sprejemati boljše poslovne odločitve in optimizirati uporabniško izkušnjo na spletni strani, prilagoditi spletno stran za obiskovalce ali pridobiti različne informacije o obiskovalcih spletne strani se nam pridružite.

Vsebina predavanja

  • Pregled osnovnega nakupnega procesa kupca in spletnih trendov
  • Pregled osnovnih oglaševalskih orodij (oglaševalskih – Google Adwords + analitičnih – Google Analytics)
  • Hiter praktični del: uporaba orodja Keyword Planner in Google Analytics

Zanimam se za seminar*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

 

© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki