Vabljeno predavanje: Vloga zdraviliškega menedžerja v poslovnem procesu zdraviliškega podjetja – mag. Milena Mojzeš

Vabljeno predavanje: Vloga zdraviliškega menedžerja v poslovnem procesu zdraviliškega podjetja – mag. Milena Mojzeš

Vabimo vas na vabljeno predavanje z naslovom – Vloga zdraviliškega menedžerja v poslovnem procesu zdraviliškega podjetja,  ki ga bo izvedla mag. Milena Mojzeš, izvršna direktorica Term Ptuj.

Predavanje bo na Abituri v Celju v sredo, 6. 12. 2017 ob 16.30 v predavalnici IV/2.
 
O predavateljici:

Njeno področje delovanja je vodenje, organiziranje in usklajevanje poslovanja na destinaciji, oblikovanje poslovne politike, priprava in implementacija strategije, vizije in poslovnih ciljev destinacije, skrb za rast in razvoj Term Ptuj, obseg in kakovost produktov ter učinkovito rabo sredstev, skrb za kreativno delovno okolje in za visoko usposobljene in motivirane kadre. Odgovornost za delovanje destinacije v skladu z zakoni, predpisi in cilji ter spoštovanje zakonodaje. Njena dodatna odgovornost je razvoj velneškega centra in prodaja velneških storitev v Grand Hotelu Primus.

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente Abiture brezplačna. Prijava ni potrebna.

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki