2. konferenca o digitalizaciji in blockchainu

2. konferenca o digitalizaciji in blockchainu

V soboto in nedeljo, 11. in 12. septembra 2021 bo v Arboretumu Volčji potok 2. konferenca o digitalizaciji in blockchainu. Udeleženci se bodo poleg predavanj o aktualnih tematikah, kot je predstavitev ukrepov za pospešeno digitalizacijo Slovenije, na različnih delavnicah ukvarjali s presojo primernosti uporabe blockchaina za različne projekte, z upravljanji portfelja kriptovalut, z vlogo digitalizacije pri uresničevanju osebnih potencialov in podobno.

Konferenco je pripravil organizacijski odbor, v katerem je tudi naša predavateljica mag. Mirjana Ivanuša, nosilka predmeta Uporaba blockchain tehnologije in kriptovalut ter organizatorka Poletne šole Blockchaina.

FKPV je bila prva visokošolska organizacija v Sloveniji, ki je tematike novih tehnologij vključila v svoje študijske programe. Konferenca, na katero se še lahko prijavite, je zanimiva za študente, ki so pri izbirnem predmetu in v sodelovanju z več strokovnjaki  že osvajali  teoretična in praktična znanja, kot za vse ostale, ki svoje študijske izbire usmerjajo v sodobne izzive.

 

Več o konferenci:

2. Konferenca o digitalizaciji in blockchainu – Time to get ONBOARD | Kriptovalute.si – vse o kriptovalutah na enem mestu

Več o predmetu:

Nov izbirni predmet: Uporaba blockchain tehnologije in kriptovalut | FKPV 

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki