Jesenske spletne srede z Radošem Skrtom

Jesenske spletne srede z Radošem Skrtom

Abitura 30 let – IZOBRAŽUJEMO ZA ŽIVLJENJE

Ljudem, ki vedo, da se študij ne začne in konča na šolskih vratih, s ponosom podarjamo brezplačni ciklus seminarjev za boljše upravljanje spletnega sveta. Z učinki v realnosti!

V sodelovanju z mag. Radošem Skrtom, priznanim strokovnjakom in izkušenim praktikom za SEO – Optimizacijo spletnih strani, Facebook in Google oglaševanje, vas ob 30-letnici svojega delovanja vabimo na 4 tematska predavanja, ki bodo v veliki predavalnici na sedežu Abiture, Lava 7, Celje in online v času od 16.30 do 18.00:

7. september: Osnove internetnega marketinga
14. september: Optimiziraj svojo spletno stran
21. september: S Facebook oglasi do zaslužka
28. september: Iskalni marketing in Google Ads oglasi

Vzemite darilo. Pričakujte uporabno znanje. Brezplačno je. Prijavite se!
 

Prijava7. septembra: Osnove internetnega marketinga14. septembra: Optimiziraj svojo spletno stran21. septembra: S Facebook oglasi do zaslužka28. septembra: Iskalni marketing in Google Ads oglasiza cel ciklus predavanj (7., 14., 21. in 28. 9.)

* Strinjam se s splošnimi pogoji

* Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

 

P.s.: Na Abituri in FKPV izobražujemo tudi inženirje informatike, diplomirane poslovne informatike in magistre poslovne informatike, znanja za tržno uporabo spleta pa so koristna za vse smeri študija in vsa področja delovanja. Vstopite v našo mrežo ljudi in poskrbite za svoje nove poslovne in življenjske priložnosti. Preverite naše študijske programe. www.studiraj.si

 

© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki