KDO KOGA ŠOLA?

KDO KOGA ŠOLA?

V sredo, 25. maja 2022,  v Mladinskem centru Celje  prisluhnemo sproščenemu, iskrivemu in zabavnemu pogovoru Tine Gorenjak z Urošem Peričem. Izobraženi za življenje praznujemo s praznično debato, začinjeno s smehom in glasbo!

Počastimo skupaj 30 let delovanja Abiture, največje zasebne izobraževalne organizacije v Sloveniji. V naši mreži več kot 17 tisoč vpisanih ljudi so mnogi izjemni posamezniki. Med njimi je tudi Uroš Perić Perry, svetovno priznani glasbenik in ponosni diplomant Abiture, generacija 2005. Ob 30-letnici delovanja smo mu podelili častni naziv Ambasador izobraževanja za življenje.

Tina Gorenjak ga bo na debati med drugim zaslišala, zakaj ni raje postal bančnik, Uroš Perić pa bo razkril, česa bi lahko on naučil znano igralko.

Celjan Uroš Perič Perry velja za edinstvenega slovenskega glasbenika, ki kot izjemni vokalist in interpret glasbe iz zlate dobe bluesa, jazza in soula navdušuje ljubitelje in poznavalce te glasbe v ZDA in po vsej Evropi. Nastopil je že v več kot 23 državah na kar 4 kontinentih sveta. Glasbeni kritiki ga označujejo kot edinstvenega belega glasbenika s črnskim glasom in dušo.

Tina Gorenjak je igralka, režiserka in stand up komičarka, ki jo poznamo iz TV serij in gledaliških predstav ter popularnih monokomedij.

Znana Celjana obljubljata, da boste na debati 25. maja uživali v pogovoru, smehu in glasbi!

Dogodek je brezplačen. Pridite in povabite še znance in prijatelje!

Najavite svoj prihod na https://www.facebook.com/events/691403691971770

© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki