Na jubilejnem praznovanju 30-letnice delovanja Abiture smo podelili diplomske listine novim 44 diplomantkam in diplomantom

Na jubilejnem praznovanju 30-letnice delovanja Abiture smo podelili diplomske listine novim 44 diplomantkam in diplomantom

Abitura je bila pred 30 leti med prvimi zasebnimi izobraževalnimi organizacijami v Sloveniji. Danes smo ponosni na mrežo že več kot 17.000 doslej vpisanih v naše izobraževalne programe. Na jubilejnem praznovanju smo tudi podelili diplomske listine novim 44 diplomantkam in diplomantom, ki so pridobili naziv ekonomist, poslovni sekretar, inženir informatike, inženir varovanja, organizator socialne mreže oziroma organizator velneške dejavnosti. Ne glede na to, kaj so študirali, njihove življenjske zgodbe dokazujejo, da so bili kos tako strokovnim področjem, za katere so se izobraževali, hkrati pa večina ugotavlja, da so se s študijem izobrazili za življenje. Ponosni smo, da povezujemo ljudi, ki vedo, da si priložnosti ustvarjamo sami.

Hvala diplomantkama Kaji Fakin in Klari Apotekar in diplomantom Draganu Maliču, Primožu Podbelšku in Dejanu Kelharju za govore.

Naš program so obogatili dijaki Glasbene šole Celje, dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje in Uroš Perić Pery, diplomant Abiture, generacije 2005, ki je ob tej priložnosti tudi prejel z jubilejnimi častmi najvišje priznanje ambasadorja izobraževanja za življenje.

Vsem diplomantkam in diplomantom še enkrat iskreno čestitamo in želimo veliko uspehov.

 

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki