Vabilo na okroglo mizo: Turizem – izobraževanje – zaposlovanje

Vabilo na okroglo mizo: Turizem – izobraževanje – zaposlovanje

 Kako trajnostno tržiti zdravje, ljudi in okolja?

■ Kako zagotoviti kadre v turizmu, ki bodo sposobni izvajati storitve kakovostno, gostoljubno, empatično …

_________________________________

24. aprila 2024 ob 16.30 v prostorih Abiture. Okrogla miza bo organizirana hibridno.

_________________________________

Predstavitev govornikov:

Doc. dr. Slavka Gojčič je bila deset let direktorica Term Ptuj in v tistem času pet let predsednica Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč.  Predava, svetuje, sodeluje v raziskovalnih projektih, vodi delavnice o trženju zdravja, poslovni komunikaciji, o implementaciji velnesa v prakso. Leta 2005 je pri GV Založba izdala prvo slovensko strokovno monografijo o velnesu. Decembra 2021 je na FKPV doktorirala. Je habilitirana predavateljica na višjih in visokih strokovnih šolah ter na magistrskem nivoju. 

Dr. Nataša Artič je od leta 2017  direktorica Srednjeevropskega izobraževalnega centra (SEIC)ki skrbi za razvoj kadrov, ki ga je ustanovila Sava turizem, danes pa ima mednarodno lastništvo več drugih izobraževalnih institucij. Pred tem je delovala kot predavateljica, organizatorica prakse, koordinatorica Erasmus + in vodja MIC na VSGT Maribor. Turizmu je zapisana že vso svojo poslovno pot.

Iztok Altbauer je že 16 let direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ), v okviru ESPA (evropskega združenja naravnih zdravilišč) je zadolžen za komuniciranje in marketing. Je predstavnik SSNZ v pogajalski skupini za sprejemanje splošnega dogovora v zdravstvu. Je ambasador svetovnega velneškega dne (WWD – World Wellness day), tudi ambasador svetovnega dne za digitalno razstrupljanje (WDDD- World Digital Detox Day).

Tina Turk Lupieri, direktorica za človeške vire v podjetju Maistra Hospitality Group.

Mag. Milena Sitar Matelič je svetovalka na Nacionalni agenciji za mobilnost in evropske programe izobraževanja Erasmus+ ter koordinatorica iniciative Study in Slovenia. Večino svoje karierne poti pred tem je namenila turizmu – od turističnega vodenja v študentskih letih do predsednice uprave turističnega podjetja Kompas Celje d.d. Od 2008 predava na več fakultetah in višjih šolah, sodeluje na mednarodnih konferencah, izobraževalnih sejmih ter delavnicah za usposabljanja ter izobraževanje mladih v Evropski komisiji in MVZI.

Na okrogli mizi bodo sodelovali tudi študentje, sedanji in nekdanji, s svojimi uspešnimi zgodbami.

PRIJAVA na povezavi https://tinyurl.com/3jhj8c8r

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki