Poletna šola z eno od najbolj vročih tematik ta hip – Blockchain

Poletna šola z eno od najbolj vročih tematik ta hip – Blockchain

Blockchain – tehnologija veriženja blokov. Spoznajte se z njo v treh dneh! Ne zamudite odličnih predavateljev, dela v sekcijah o kriptovalutah in ICO ter pametnih pogodbah in tehnologiji. Pričakujte vpogled v kreiranje blockchain poslovnih modelov in v svetovne trende.

Med nami bodo izbrani domači in tuji strokovnjaki. Podrobneje bomo proučili več primerov in se lotili kreiranja poslovnih modelov.

Prijavite se čim prej!
Cena: BREZPLAČNO

Poletna šola blockchaina je odlična priložnost za usvajanje znanja prihodnosti!

Na Fakulteti za komercialne in poslovne vede smo kot prvi v Sloveniji uvedli predmet Uporaba blockchain tehnologije in kriptovalut z aktualnimi tematikami. Na vabljenih predavanjih pa so se s to tematiko lahko seznanjali tudi študentje Abiture in zunanji udeleženci. Izkušnje nosilke predmeta, Mirjane Ivanuša, in izbranih domačih in tujih predavateljev ter organizacij, nam dajejo priložnost, da pridobivanje teh vročih znanj zdaj ponudimo študentom in ostalim zainteresiranim v zgoščeni obliki.

Rezervirajte si termin od 17. do 19. septembra 2019,  od torka do četrtka in pridite na intenzivno izobraževanje na Abituro. Izpolnite PRIJAVO in si pravočasno zagotovite mesto.

 

Preverite PROGRAM Poletne šole.

 

Za dodatne informacije in prijave na referat-vis@abitura.si

© 2016 - 2023 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki