Prvi dan osebnih spoznanj

Prvi dan osebnih spoznanj

Uroš Perič, Tinkara Fortuna, Igor Magdič, Niko Vihar, Simon Šketa in Mojca Kranjc so 1. oktobra, prvi dan študijskega leta 2019/2020 delili svoje študentske izkušnje in svoje poglede na ustvarjanje osebne blagovne znamke z nekdanjimi, sedanjimi in bodočimi študenti Abiture in FKPV.

Okrogla miza o osebni blagovni znamki je bila del prvega dneva osebnih spoznanj, na katerim sta obe med seboj povezani izobraževalni ustanovi začeli z intenzivnejšim povezovanjem študentov in diplomantov vseh 15 programov. Prepričani smo, da več kot 4 000 posameznikov, študijsko povezanih z Abituro in FKPV, druži prepričanje v ustvarjanje lastnih priložnosti. Te želimo omogočati tudi s povezavami v naši mreži ljudi, ki jo lahko podrobneje spoznate na www.studiraj.si

Srečanje z nekaterimi uspešnimi nekdanjimi študenti je pokazalo, da je študij ob delu lahko odlična življenjska izbira. Priznan glasbenik, direktor pomembne turistične destinacije, kreativna svetovalka in podjetnik so opozarjali na koristne povezave med delom in praktičnimi izkušnjami ter znanjem in teoretskimi pristopi. Šolanje na Abituri in FKPV se je uspešnim posameznikom, ki so že ali postajajo prave osebnostne znamke, vtisnilo v spomin ne le zaradi znanja in študijskih dosežkov, temveč tudi zaradi odnosov med ljudmi. Te uvrščajo med najpomembnejše dejavnike delovnih okolij.

Namen mreže ljudi, ki jo vzpostavljamo v okviru Abiture in FKPV je prav krepitev medosebnih stikov. Udeleženci prvega dneva osebnih spoznanj, na katerem so se različne generacije študentov lahko spoznale iz oči v oči, so na dogodku podpisali zavezo o medsebojnem sodelovanju. Nekdanji in sedanji študentje jo lahko podpišete v referatu obeh šol.

Hvala, ker skupaj ustvarjamo skupnost ene največjih zasebnih izobraževalnih organizacij v Sloveniji!

Se vidimo na naslednjem dogodku. Spremljajte napovednike, spletno stran www.studiraj.si in FB profile Abiture in FKPV.

© 2016 - 2021 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki