Vabljeno predavanje: Razlike med vodenjem ženskih in moških timov

Vabljeno predavanje: Razlike med vodenjem ženskih in moških timov

Vljudno vas vabimo na gostujoče predavanje z naslovom Posebni stili vodenja ženskih in moških timov. O zelo praktični in zanimivi temi se boste lahko pogovarjali z legendarnim rokometnim trenerjem Tonetom Tisljem, ki je dosegal številne uspehe z vodenjem tako ženskih kot tudi moških rokometnih ekip.

Predavanje bo v petek, 11. 12. 2020, ob 16.30. Izvedli ga bomo na daljavo.


Obvezna je predhodna prijava do četrtka, 10. 12. 2020. Pred predavanjem vam bomo posredovali povezavo do dogodka. PRIJAVITE se preko elektronske pošte na referat-vis@abitura.si.

 

O predavatelju:
Tone Tiselj je slovenskim ljubiteljem športa dobro znan, kajti vrsto let je bil profesionalni trener ženskih in moških rokometnih ekip. Je nekdanji selektor slovenske moške rokometne reprezentance in trener, ki je se je v ženskem rokometu z ekipo Krima kar dvakrat povzpel na evropski prestol.

Je tudi dolgoletni član Strokovnega sveta Slovenske rokometne zveze in član organizacije trenerjev, prejemnik številnih nagrad, med drugimi tudi nagrade Leona Štuklja za najboljšega trenerja in najvišje športne nagrade na državni ravni – Bloudkove nagrade.

 

 

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki