Tečaj ruščine

Tečaj ruščine

Vabimo vas na tečaj ruščine, na katerem boste poleg jezika spoznali tudi mnogo zanimivega o veliki, nenavadni deželi Rusiji, njenih prebivalcih, kulturi, posebnostih in dramatičnih spremembah v zgodovini.

Začetni in nadaljevalni tečaj pogovorne ruščine sta razdeljena na 4. stopnje in potekata 2-krat na teden po dve šolski uri. Individualne tečaje pa organiziramo po dogovoru.

Udeležence našega tečaja lahko pripravimo za pridobitev mednarodno priznanega certifikata iz znanja ruskega jezika. Po 128 urah boste brez predznanja pripravljeni na izpit A1.


Zakaj ruščina?

Na svetu je približno 260 milijonov rusko govorečih ljudi, v Sloveniji pa ruščino obvladajo le redki.

Ruska podjetja vse pogosteje prodirajo na svetovni trg in tudi našim podjetjem je ruski trg odprt, zato je znanje ruščine še kako zaželeno in je prava konkurenčna prednost pri iskanju zaposlitve. Rusi zelo cenijo, če govorimo njihov jezik, in delodajalci pogosto iščejo sodelavce z znanjem ruskega jezika. V ruščini je tudi objavljenih ogromno znanstvenih besedil z različnih področij, ruska književnost pa je še en razlog, zaradi katere je vredno znati rusko.

Cilji

Osnovni cilj tečaja je usposobiti udeležence za učinkovito sporazumevanje v ruščini v najrazličnejših življenjskih situacijah. Poleg splošnih tem vsakdanjega sporazumevanja in strokovne terminologije spoznajo tudi zgodovino, kulturo in civilizacijo govorcev ruskega jezika, saj brez dobrega poznavanja zgodovinskega ozadja in dejstev ni mogoče razumeti ruske sedanjosti.

.

Cenik
1. stopnja 2. stopnja 3. stopnja 4. stopnja
Trajanje 32 ur 32 ur 32 ur 32 ur
Izvedba 2-krat/teden po 2 pedagoški uri 2-krat/teden po 2 pedagoški uri 2-krat/teden po 2 pedagoški uri 2-krat/teden po 2 pedagoški uri
Cena 174 EUR
možnost plačila na 2 obroka po 87 EUR
174 EUR
možnost plačila na 2 obroka po 87 EUR
174 EUR
možnost plačila na 2 obroka po 87 EUR
174 EUR
možnost plačila na 2 obroka po 87 EUR

Povprečno število oseb v skupini: 6
* Cene vsebujejo DDV.
* Obvezna prijava in plačilo prvega obroka pred začetkom izvajanja.

 

Vabljeni

fkpv

Zanimam se za seminar


*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki