Seminar: Logika človeškega vedenja v komunikaciji – predavateljica Špela Strniša Tušek, Lc. Pc

Seminar: Logika človeškega vedenja v komunikaciji – predavateljica Špela Strniša Tušek, Lc. Pc

Vabimo vas na seminar z naslovom Logika človeškega vedenja v komunikaciji, ki ga bo izvedla predavateljica Špele Strniša Tušek, Lc. Pc.

Seminar bo na Abituri v Celju v ponedeljek, 21. 5. 2018 ob 16.30 v predavalnici V/A.

Predavateljica bo govorila o pomenu prepoznavanja in razumevanja logike človeškega vedenja in kako to upoštevati v komunikaciji. Po njenih predavanjih bomo bolje razumeli ne le sebe, pač pa tudi sogovornike. Postali bomo občutljivi na sebe in na druge. Če bomo pridobljeno znanje vpeljali v svojo komunikacijo, se bomo izognili marsikateri težavi in nepotrebnemu konfliktu.

O predavateljici:
Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente Abiture brezplačna.

Prijava:

Seminar je za študente Abiture brezplačen. Prijava na e-naslov: referat-vis@abitura.si ali preko spodnjega obrazca. Predavanja trajajo 4 ure.

Prijava na seminar

Davčni zavezanec

Strinjam se s splošnimi pogoji

*Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da Abitura interno hrani in uporabi podatke za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail referat-vis@abitura.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR.
Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

© 2016 - 2024 Abitura, Višja strokovna šola, vse pravice pridržane. | Piškotki