- vse obvezne predmete v obsegu 47 KT
- praktično izobraževanje I. v obsegu 13 KT
Predmetnik
- vse obvezne predmete v obsegu 22 KT
- vse predmete enega izmed izbirnih modulov v obsegu 15 KT
- prostoizbirni predmet v obsegu 5 KT
- praktično izobraževanje II. v obsegu 13 KT
- diplomsko delo v obsegu 5 KT
Prostoizbirni predmet izbere študent med predmeti, ki jih ponuja program Gostinstvo in turizem v različnih modulih, ali med predmeti, ki jih ponujajo drugi študijski programi.
1. LETNIK |
||
Št. | Predmet | KT |
1. | Strokovna terminologija v prvem tujem jeziku | 6 |
2. | Poslovno komuniciranje in vodenje | 6 |
3. | Ekonomika podjetja | 3 |
4. | Ekonomika in menedžment turizma | 4 |
5. | Pravni predpisi v gostinstvu in turizmu | 3 |
6. | Uporabna informatika in statistika | 4 |
7. | Naravne in kulturne danosti turistične destinacije | 7 |
8. | Gastronomija | 4 |
9. | Organizacija dela v kuharstvu | 5 |
10. | Organizacija dela v strežbi | 5 |
Praktično izobraževanje I. | 13 | |
SKUPAJ 1. letnik | 60 |
2. LETNIK |
||
Št. | Predmet | KT |
1. | Projektni menedžment | 3 |
2. | Trženje v gostinstvu in turizmu | 4 |
3. | Strokovna terminologija v drugem tujem jeziku | 6 |
5. | Prostoizbirni predmet | 5 |
6. | Predmet odprtega kurikula | 9 |
Modul: Projekti v gostinstvu (izbirni) | ||
1. | Poslovanje nastanitvenih in prehrambnih obratov | 5 |
2. | Menedžment procesov v kuharstvu | 5 |
3. | Menedžment procesov v strežbi | 5 |
Modul: Projekti v turizmu (izbirni) | ||
1. | Strokovna terminologija v tretjem tujem jeziku | 5 |
2. | Poslovanje potovalnih agencij in nastanitvenih obratov | 5 |
3. | Tematski turizem | 5 |
Praktično izobraževanje II. | 13 | |
DIPLOMSKO DELO | 5 | |
SKUPAJ 2. letnik | 60 |
*Posamezni modul bomo izvajali ob minimalnem številu 20 vpisanih študentov.